Dia Request pada sembil9n!

Hari yang memenatkan, tapi okaylah sebab bersama family kan. Sebelum aku nak rehat dan lelapkan mata, aku check e-mail aku. Ha~ Cik Haziqah dah pun reply. Oh, dia ni yang peserta request aku. Dia minta buat Header seperti yang lain. Lama juga aku kerah idea untuk dia ni sebab blog dia bertajuk “Serabut”. Memang buat aku serabut je. Haha~

Tapi alhamdulillah, dengan kerahan setiap sel kreatif otak aku akhirnya dapat juga keluarkan idea. Try2 font itu ini dan sketch sikit2 untuk karekter. Final nya:

akuserabut-header

Aku belum tahu reaksi sebenar dia lagi, cuma dia nampak gembira je. Aku rasa okay kot? Anda rasa macam mana?

Dalam keserabutan dan keletihan, aku sedang2 mencuba2 buat satu wallpaper desktop sendiri. Tapi aku test je ni.

aaaaaa

Ni lah wallpaper aku sekarang. Tapi aku suka tukar2 wallpaper desktop aku. Hehe~ Bergantung pada tahap mata aku ni.

2 ulasan:

Nurul Haziqah berkata...

terima kasihh :)

Nurul Haziqah berkata...

terima kasihh :)