Kenapa dengan Kasut?

Mesti semua orang pakai kasut kan? Paling tak pun selipar lah kan. Haha~ aku rasa tak ada dah yang berkaki ayam sekarang ni. Ke ada? Ntah lah kan. Tapi aku bukan nak cerita tentang sejarah kasut ke apa. Aku pun tak berapa ingat lah sejarah kasut. Malas nak search balik. Hehe~ Aku teringat satu ketika dulu aku pernah bikin iklan kasut untuk assigment aku. Aku buat dengan bantuan ex-roomate aku.

Dia budak kos sains dan dia jadi tukang shoot gambar je. Hehe~ Waktu tu D40 aku okay lagi dan tu lah waktu last ia digunakan. Gila sedih tak dapat shoot gambar lagi~ Tak apa lah lupakan. Huhu~

18

Tu lah gambarnya. ‘My Shoes’ tu jenama kasut yang aku reka dan logo tu aku buat sendiri. Aku gunakan tagline “Everybody Talk About”. Hehe~ Yang belakang tu aku lah tengah shuffle. Haha~ Sebenarnya aku nak tunjukkan yang kasut ni grip dan lasak. Ni pun kira idea tangkap muat je.

DSC_070936

Yang kiri ni gambar lain yang ada. Manakala yang kanan ni lah tukang ambil gambar, ex-roomate aku. Dia sekarang dah pindah dan bakal jadi guru TESL. Gambar2 ni ada video sebenarnya. Tapi aku tak jumpa pula mana videonya. Nanti kalau aku jumpa aku tayang lah eh. Hehe~

3 ulasan:

░♥si lampu neon♥░ berkata...

SMART LA KASUT TU.. =)

sembil9n berkata...

ksut bata je tu =_=

░♥si lampu neon♥░ berkata...

SMART LA KASUT TU.. =)