First Award D'Antara sembilan Akal!

Apa demam aku nak bagi award pada orang ye? Haha~ Tujuan aku adalah untuk menghargai beberapa rakan2 blogger aku yang sama2 membantu aku dalam dunia blog ni. Bantuan anda amat aku hargai!

Jadi dengan terciptanya award ini adalah perlu aku mentagkan orang2 yang berkenaan sebagai tanda aku hargai sangat kawan blogger aku. Aku buat banner dia macamtu sebab aku tak nak mereka anggap ini award. Sebenarnya, lebih pada penghargaan. Eh~ sama je lah kan? Haha~

Seperti biasa, dah jadi tradisi, mereka yang telah di tag perlu melakukan beberapa perkara yang perlu atau harus dilakukan. Haha~ Jadi, perkara yang aku nak suruh ni perlu lah dilakukan dengan jujur dan redha. Wah! Pelik je bunyikan? Haha~ Perkara yang perlu dilakukan adalah :

Jawab ini;
  1. Pernah hilangkan barang rakan dan buat2 tak tahu saja?
  2. Pernah tak meniru dalam ujian/peperiksaan?
  3. Blog sendiri dibuat berasaskan apa?
  4. Berapa kerap anda blogwalking?
  5. Perkara paling memalukan dalam hidup anda?
  6. Berapa anak anda impikan selepas berkahwin?
  7. Berapa lama boleh tahan nafas?
  8. Jika anda terkentut dalam lif yang penuh dengan orang, anda buat apa?
  9. Apa haiwan yang anda rasa orang lain tak tahu wujud tapi anda tahu?
Ha~ lepas dah jawab. Anda hendaklah mengajukan satu soalan kepada si pemberi award ini pada anda untuk dia buat satu entry dari persoalannya. Berbezakan? Haha~ Terpulang pada anda nak tag berapa orang yang anda nak. Dan mereka yang aku pilih adalah:

Rarez Chan
Mushee Murtadza
Feez cucutokaji
azwa amani

Dan setakat ni tu je, yang aku nak senaraikan. Hehe~ ada lagi. Tapi aku lupa link pula. So nanti tinggalkan link pada aku untuk aku jawab soalan dan letak banner pada entry anda tu. :D

7 ulasan:

azwa_amani berkata...

uisssshh terharunyer amani...macheh yerr..jasaMU ku kenang.. :)

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji berkata...

uikss terharunye..encik nine tag nama saya..hehehe..lepas kul 9 malam saye buat..sbb tgh auto publish kol 8.45 punye..heheh..nanti saya tanye kamu soalan ye :)

Arez Razin berkata...

sudaa selesai .
thanks af9 .
tapi ak xtaw nk tnye ape HEHE

azwa_amani berkata...

dunia sembilan mase kanak-kanak macam mana???..dan macam mana berkenalan dengan si dia..jawab2..

mushee murtadza berkata...

http://musheemurtadza.blogspot.com/2010/12/award-dari-encik-af-tersayang-saya-haha_03.html

hah, tgk soalan aku untuk kau dekat entry okay :)

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji berkata...

nah soalan saya pulak...


http://cucuatokaji.blogspot.com/2010/12/sembilan-akal-satu-nafsu.html

Laily® berkata...

menarik!!!!!!hehehe :))