T-Shirt Design Contest For BT

Akhirnya aku berjaya buat satu design T-shirt untuk Contest BT anjuran Cik Enna. Anda nak sertai kena pergi ke sini. Sorry lah kalau aku buat simple jer, aku kurang sikit idea. Risau buat2 je lari dah dari tajuk. Haha~ Buat baju pun ada tajuk ke? Mestilah! Segala design adalah seni. Hik3~ ini dia design nya :


Adakah ianya bagus? Saja kosongkan sikit bajunya, dan sebenaranya aku tak tahu nak letak manusia tu kat mana. Haha~ Kenapa dia pakai paper bag di kepala? Okay, aku terangkan maksud pada manusia tu eh. Seperti yang anda boleh baca apa yang dia pegang tu, "Aku Blogger" adalah merujuk kepada dirinya sebagai individu blogger. Paper bag tu adalah merujuk yang kita tak kenal pun siapa sebenarnya yang mengarang blog tu. Hehe~

Eh~ kenapa buat bawah sangat yang depan tu? Sebab untuk si pemakai tudung. Jika ia di atas, atau maksud aku di tengah2 nanti tudung tu menutup nya pula. Jadi bila di bawah okaylah juga. Kan? Moga ada baju lengan panjang atau koler. Hehe~

7 ulasan:

NadGorgeous berkata...

weh cantik..
a'ah, kalau boleh nak la lengan panjang.. tutup aurat katenye.. hehe

nurana nizam berkata...

oke simmple lg bagus x yh nk semak. k la ko design lawa hee

rainbowskittle berkata...

cun sey!

, aen , berkata...

cantek cantek.....Mrs. Azyin sgt suke! lg2 bile ade tulis 'Aku Blogger' tu...bile kite pakai, org akan taw, yg sbnrnye, kte adelah seorg Blogger! ^.^ love it!

Enna Banana berkata...

CONTEST INI AKAN DITUTUP TIDAK LAMA LAGI
THANKS FOR JOINING
AND ENNA FARAP DESIGN KAMU TERPILIH
THANK YOU AGAIN :)

rainbowskittle berkata...

cun sey!

nurana nizam berkata...

oke simmple lg bagus x yh nk semak. k la ko design lawa hee