Dia Request pada sembil9n!

Haha~ ni seorang rakan blogger yang request design pada aku. Nama dia Nisa. Blog dia comel je dan kemas. Bagus2 tak berat sangat walau internet aku amat lembab. Haha~ Tapi bukan tu yang aku nak cerita.

Dia ni request design dengan aku. Seperti orang lain, dia request Header lah juga kan. Dan telah pun aku siapkan. Dia orang pertama yang request sebab tu dia punya siap dulu. Ni bawah ni aku printscreen dia punya blog. Okay ke?

Alhamdulillah, dia puas hati. Aku pun gumbira je. Hehe~ anda nak? Request lah, selagi aku terdaya aku akan buatkan design. Lala~

5 ulasan:

azrinrahim berkata...

cantik2..boleh lh buat bnyak2..hehe

si penulis , berkata...

bangganya :)
tersenyum simpul neh .

10jarijemari berkata...

nice~

mr shah berkata...

nice bro...mmg masuk...keep up the good work....thumbs up for u...

mr shah berkata...

nice bro...mmg masuk...keep up the good work....thumbs up for u...