Kena Jawab Soalan Exam Bocor Pula?

Memang sengaja aku diperkenakan tag dan ini amat2 tidak seronok. Sebab ada soalan bertimbun nak kena jawab. Haha~ tapi sebab aku baik dan handsome, aku jawab je lah. Kepada Cik Eka yang suka2 nak tag aku, nanti kau. Akan ku balas tag ini! Hahaha~ Soalannya bermula, sekarang;


pasal diri aku:

nama :
dah berpuluh kali aku bagitahu, Afnan a.k.a sembil9n @ Nine.

tarikh lahir :
bulan empat tahun 1990, hari ke dua puluh dua.

umur :
dua puluh je.

married:
tak berkemampuan. Hehe~

zodiak :
taurus

saiz kaki :
saiz kaki ke kasut..? Kaki aku kecik je, saiz 5 atau 6.

berat sekarang :
54 - 55 kg

tinggi :
169+ cm..kot, aku lama dah tak ukur.

nama panggilan :
sembil9n @ Nine

sek ren :
Sek. Keb. Sri Langat. Wah~

sek men :
Sek. Men. Keb. Banting

asasi :
Apa pula aku amak asasi? Tak adanya.

degree :
Ah~! Tak mahu cakap pasal study lah.

keadaan bilik :
Macam mana aku masuk, macam tu jugalah rupa dia lepas aku keluar.

pernah kapel berapa kali :
time sekolah aku tak berfikiran jauh.. tak ingat dah... haha~

amek gambar sekarang dan jangan edit :
Handphone tak ada kabel lah, tapi aku baru lepas mandi, okay je.



pasal orang :

nama gf first :
oh! erm~ nama dia Balqis...

nama gf sekarang :
erm~ aku lupa tanya nama dia! Haha~ huuu~

nama orang paling dirindu :
si dia...

nama orang terakhir pernah ko kecewakan :
err...

nama orang paling ko benci :
sebab benci sangat sampai tak ingat siapa yang aku benci

binatang peliharaan :
dulu ada ikan laga, tapi mati... lepas tu hamster, last2 bagi orang lain... sekarang tak bela dah


pasal tabiat aku :

pernah korek hidung :
pernah.. kenapa?

pernah baca mesej then gelak/senyum sorg2:
ada juga kadang2...kalau mesejnya lucu lah...

pernah gayut sampai tertido :
pernah lah kot dulu...cuba tanya dia

pernah kentut kat khalayak ramai :
...hahaha....ada lah kot..

pernah tido kat kelas :
kerap juga...

pernah pukul orang :
pernah...selalu juga ni..sekarang kurang dah...

pernah tido lebih dari 24 jam :
masa koma dulu... Kira tidur kan?

pernah nangis depan awek/pakwe ;
err~ tanya dia...tak ingat!

pernah kena birthday prank :
tak ada yang sambut birthday aku selain dia...


kali pertama :

kena marah :
kena marah tu biasa.. tapi first time kena marah oleh si dia... Dia tengking kuat juga... tapi bukan bebel lah... Hehe~ salah aku...

duk jauh ngan family :
masa belajar... rasa lain sikit tapi seronok je~

tengok wayang :
first time pergi ngan Geng time lepas SPM! Gila best tengok Step UP 2!!

ponteng kelas :
hobby....lagi2 zaman kampus ni

jatuh cinta :
sentiasa...

kena tolak :
tolak jatuh ke? Banyak kali juga lah...

accident :
aku naik basikal... langgar basikal budak yang tiba2 muncul... aku terpelanting... dia relax je!


Mangsa yang aku nak tag adalah: Arez!


6 ulasan:

Arez Razin berkata...

siottt!
banyak gyle soklan .
takpe .
nasib baik ak hott!
HAHA

Cik Eka berkata...

hahahaha..lawak la pulak jawapan awak afnan..jgnla marah awak..tagg ni dlm beloge jer bes an..hehehe..
papepon tahniah untuk diri kita yg berjaya jawab sampai abes..hehehe

Pqa Mn :) berkata...

suke jalan2 cni n bace2 smue entry..BHAHAH..xdela smue.. ble update terjah la.. tp xleh nk komen thru Shout..bab kai notebook so,,dea kua smpi wesite je.. huhuhu...

mushee murtadza berkata...

ehem ehem, mcm bnyk kali kapel je time skolah? haha

payeen berkata...

si dia heh. woot woot.

Arez Razin berkata...

siottt!
banyak gyle soklan .
takpe .
nasib baik ak hott!
HAHA