Request lagi?

Ingat lagi segmen yang aku buat baru2 ni? Memang dapat sambutan sangat2 lah. Segmen apa? Segmen “Request pada sembil9n” tu. Memang tak menang tangan melayan. Aku terpaksa cepat2 tutup segmen tu sebab risau aku tak terlayan mereka2 ni. Maaf lah ye.

Disebabkan segmen tu, traffic aku meningkat. Wah! Terima kasih kerana menyinggah. Hehe~ Memang jelas blogger gemar benda free, lagi2 design free.

Aku ada lagi 2 header nak kena siapkan dan aku bercadang untuk membuka request lagi lepas ni. Bila? Tunggu siap design2 header tu nanti dan bila aku rasa aman sikit. Hehe~ Ada ke yang menanti ni?

asadsda

Sama2 lah kita nantikan nya ye~

4 ulasan:

nub berkata...

den nak request nasik lemak ley x??

laapaq nii..hahak

dwaty berkata...

nasik lemak jer... request la teh ice sekali... hehehe... kang tercekik plak..

si penulis , berkata...

kalau request lagi boleh tak ?

si penulis , berkata...

kalau request lagi boleh tak ?