Request pada sembil9n.


Ada nampak banner baru aku? Agak2 anda boleh faham ke? "REQUEST DESIGN pada sembil9n!" Haha~ Oleh kerana aku hendak mengisi ke lapangan aku. AKu dengan berbesar hati membuka peluang pada rakan2 blogger untuk request aku buat design yang anda kehendaki. Menarik tak bunyi nya? Kalau tak, maaf lah. Itu je yang aku mampu.

Tapi semuanya ada syarat2nya:
  1. Harap dah follow D'Antara sembil9n Akal ni untuk memudahkan komunikasi.
  2. Buat satu entry untuk hebahan beserta banner yang berlinkkan ke blog ini. Dalam entry tu nanti; ceritakan apa request design anda pada aku tu. Kalau boleh nyatakan lah sebab rasional kenapa nak aku yang design.
  3. Kalau ada benda yang nak aku lukis semula (tekap); sila letakkan kedalam entry tu juga ye. Dan seperti biasa postkan link URL anda dalam ruang komen entry ni yer? Kalau tak, aku tak tahu anda berminat.
  4. Aku berhak berkata "Aku tak mampu lakukan..." sebab aku punya skill grafik aku belum maximum lagi. Tapi apa2 pun, aku akan cuba dahulu untuk buat. Jangan bimbang.
  5. Aku akan hantarkan design menerusi email anda jadi sila sertakan e-mail di dalam entry anda.
  6. Tarikh tutupnya adalah sehingga aku postkan entry: Aku dah tak larat! Haha~ Bila aku akan post? Aku tak pasti lagi.
Mesti anda2 yang baru nak kenal aku tertanya apa aku boleh buat kan? Okay~ Aku ni cuma menggunakan Adobe Illustrator, jadi aku tak boleh edit gambar. Kebanyakan kerja aku lebih pada Typography, dan vector. Tak tahu apa benda dua tu? Try google. Hehe~ Apa aku boleh buat termasuklah:
  1. Banner
  2. Flyers (Vector shj.)
  3. T-shirt Design.
  4. Bunting
  5. Header
Tapi aku tak nak buatkan logo jika anda request. Haha~ tak berbaloi. Semua ni aku buat secara PERCUMA untuk rakan2 blogger aku! Jadi anda berminat?


13 ulasan:

mushee murtadza berkata...

yeah banner nama aku terpampang luas di situ ! :DD

mr shah berkata...

wahhh...ada free design ni....jom ramai2 terjah...hohoho..promote sket...

si penulis , berkata...

http://sigadesmelayu.blogspot.com/2010/12/request-pada-sembil9n.html

saya request :)

waniey berkata...

yeahh...daa siap wt enrty..tgk laa

http://purplegurls.blogspot.com

Nurul Haziqah berkata...

http://rarelyonline.blogspot.com/2010/12/request-pada-sembil9n-sebab-aku-malasss.html

harap encik dtg menolong :]

Alyah Bakar berkata...

Af , here's mine !

http://alyaabakar.blogspot.com/2010/12/request-design-pada-sembil9n.html

Eaty Zate berkata...

AF , eaty nak jugakk . hee


http://pelangicantheq.blogspot.com/2010/12/request-design-pada-sembil9n.html

roJakHangiT berkata...

tlg wat tok saya jgk!..


http://rojakhangit.blogspot.com/2010/12/nak-wat-header-mase-cik-fa-ronde2-td.html

please!!...n thankzz

-✿ Ayu ✿- berkata...

ayu sedang merequest nih... tlg la sy encik Sembilan ye...;p

http://ryushychomya88.blogspot.com/2010/12/request-design-pada-sembilan.html

ni email sy : ryu_shychomya88@yahoo.com

nadia farihah anuar berkata...

nadea dah join ...

entry : http://meiyadesire.blogspot.com/2010/12/request-pada-sembilan.html

email : deqyameiya@yahoo.com

harap sudi tunai RQPD9 nadea .. hehe

sembil9n berkata...

sila request di sesi ke DUA pula

http://sembil9n.blogspot.com/2010/12/request-pada-sembil9n-lagi.html

nadia farihah anuar berkata...

nadea dah join ...

entry : http://meiyadesire.blogspot.com/2010/12/request-pada-sembilan.html

email : deqyameiya@yahoo.com

harap sudi tunai RQPD9 nadea .. hehe

Eaty Zate berkata...

AF , eaty nak jugakk . hee


http://pelangicantheq.blogspot.com/2010/12/request-design-pada-sembil9n.html