Dia Request Pada sembil9n!

Adui lah~ penat aku mencipta. Hehe~ tapi seronok lah menghasilkan design ni. Seperti anda juga lah, cuba hasilkan sesuatu yang anda minat tentu anda seronok kan? Aku buka request ni pun untuk tambahkan kreativiti aku. Kadang2 aku duduk buka Illustrator tapi tak tahu nak buat apa. Dari aku duduk tengok skrin dan buat benda yang tak ada makna, lebih baik aku open design pada rakan2 blogger aku ni kan? Hehe~

Okaylah~ kali ni design untuk Request Cik Mushee. Dia ni peminat Bruno Mars. Anda kenal tak Bruno Mars? Ala~ yang nyanyi lagu Beautiful Girl tu tak pun lagu Just The Way You Are. Tahu kan? Gila jiwang seyh~! Hehe~

mushee-header

Macam mana okay tak? Masa aku buat ni, aku agak2 tak ada idea sebenarnya. Memang otak aku kering gila. Tapi aku nak juga siapkan. Kalau lambat2 nanti tak sedap pula. Apa2 pun memang aku ni jenis design tanpa fikir panjang. Letak2 je. Kalau tak okay, aku ubah2 sikit. Dan tu lah hasilnya. Mushee kata apa? Dia kata cute! Hehe~ Best je sebab dia puas hati. Tapi dia belum apply lagi Header ni sebab dia suka header yang dia buat sendiri tu. Ada gambar Elmo. Haha~ Biarlah, blog dia. Aku tukang buat je.

2 ulasan:

Pqa Mn :) berkata...

wah.. header tok mushee :) hehe

sembil9n berkata...

shhh~! jgn ckp ppe :P