Dia Request pada sembil9n!

Dah pun aku tutup "Request pada sembil9n" tadi. Fuh~ gila penat buatkan design untuk orang. Nasib baik masing2 dengar kata. Haha~ Untuk yang menyertai, maaf ye kalau aku buat lambat gila untuk anda. Contohi Cik Eka ni, dia minta bulan lepas. Baru sekarang aku siapkan. Hehe~ semua gara2 lappy aku yang rosak. Tapi alhamdulillah siap dah. Ni dia:




Nasib baik dia puas hati. Tapi sekarang dia sendiri dah ubah suai header tu. Huhu~ Sorry lah ye. Bukan senang nak cari idea untuk design ni. Dan bukan senang nak puaskan hati semua orang. Aku cuba yang terbaik je. Kalau tak berapa okay, sila kemukakan cadangan ye.

3 ulasan:

Cik Eka berkata...

af,yg mula2 af bagi tu eka edit skit..sementara untuk undian akan ditutuo..hehehe..mybe pakai yg atas sekali tu kot..hehehe....

Cik Eka berkata...

af,undian ditutup eka pilih yang atas sekali tu..jenguk belog eka k..
af marah ker eka edit skit yg mula2 tu??
eka juz nk letak sementara jer..:)sebelum yg final diletakkan...skang eka decide pilih yg atas..dah guna dah pon..

http://ekahafizy.blogspot.com/2010/12/akhirnyakepala-baru-ekahehe.html

Cik Eka berkata...

af,undian ditutup eka pilih yang atas sekali tu..jenguk belog eka k..
af marah ker eka edit skit yg mula2 tu??
eka juz nk letak sementara jer..:)sebelum yg final diletakkan...skang eka decide pilih yg atas..dah guna dah pon..

http://ekahafizy.blogspot.com/2010/12/akhirnyakepala-baru-ekahehe.html