Dia Request pada sembil9n!

Ha~ ni seorang lagi yang request pada aku. Seperti orang lain. Dia request header. Hehe~ Kejang otak aku nak fikirkan idea untuk reka design mereka ni. Sebab semua minta aku yang fikir. Adoi~ Tapi bagus je, untuk latihan kepada aku. Hehe~ Kali ni yang request pada aku adalah Cik Wanie. Klik lah nama dia kalau nak singgah dan lihat blog dia. Err~ tapi aku rasa blog dia berat sikit lah. Huhu~ tak tahu lah jika internet aku yang gila slow.

Ni dia punya header:

wani-header

Dari kata2 dia, dia berpuas hati tetapi dia kata macam kecil untuk blog dia. Alamak~ aku rasa aku dah bikin besar dah. Kenapa ye? Adoi2~ Maaf ye Cik Wanie, nanti aku fikirkan kenapa begitu.

3 ulasan:

waniey berkata...

hah...comel laa.hee...thxx wt entry nie...gud job

sembil9n berkata...

thanks utk wanie jgk :D

waniey berkata...

hah...comel laa.hee...thxx wt entry nie...gud job