Majlis Tunang Selesai.

Alhamdulillah~ selesai sudah majlis petang tadi, walau hujan renyai2. Dan agak kelewatan 30 minit, tapi masih berjaya di selesaikan dengan mudah. Selepas majlis tu, boleh lah secara official tukar status di Facebook dengan bannganya kan? Apa? Bukan aku yang tunang lah~ Sepupu aku, haha~ Aku ni tukang ambil gambar je. Aku sebelum2 ni tak pernah lagi majlis tunang2 ni, apa lagi bertunang. Hehe~ Aku rasa mesti gembira campur debar di pihak lelaki kan?

Seronok kerana berjaya mengikat kasih ke peringkat seterusnya untuk mendaki bersama dan mematri cinta selamanya. Haha~ jiwang sudah! Tapi si lelaki gerenti berdebar menanti 'harga' yang dinyatakan oleh keluarga perempuan, tinggi kah? Rendah kah? Apakah? Hehe~ Aku rasa sekarang rata2 sekurang2nya RM10k kan? Bila fikir2 balik, adoi~ bolehkah aku berkahwin ni? Bila lah agaknya nak sampai ke jumlah itu? Mahu tak bengkak mata memikirkan perkara tu. Hehe~ tapi aku rasa tak lah beban jika RM10k, okay lah tu. Walau aku sekarang ni golongan belum mampu. Hehe~

Ah~! Kena kumpul duit dari sekarang ni! Kalau tak, habis aku. Jap2 aku tengok duit dalam wallet aku. Ha~ okay lah ni untuk permulaan, RM6.75. Sikit2 lama2 buat mas kahwin. (GATAL!)

2 ulasan:

whitecappuccino berkata...

ingat kan awak yg bertunang..:)

azwa_amani berkata...

huhuhu..nanti tunang jemput tau..wahh gitu