Aku kembali Beraksi!


Haha~ bunyi macam aku berlakon filem je kan? Aku agak happy sikit hari ni dan semalam juga. Sebabnya, semalam si dia tiba2 call setelah sekian lama tak call aku tapi hanya SMS kadang2. Tu semalam punya cerita, hari ni satu adalah saksikan majlis pertunangan sepupu dan aku dapat external hard disk aku! Yeay! Dalam tu ada Adobe Illustrator tapi tak ada Adobe Photoshop lah. Tapi aku memang tak gunaa sangat Photoshop berbanding Illustrator. Nak tahu beza, lihat lah hasil kerja2 aku contoh paling dekat adalah header aku sendiri. Aku tak hebat Photoshop, Illustrator okaylah.

Jadi apa yang seronok sangat dapat Illustrator balik? AKu boleh lah buat design balik, dan berconteng2 di komputer lama yang lembab ini. Haha~ Tak kisah lah lembab pun, yang penting aku boleh berkarya. Tapi malam ni aku dah tak larat nak hasilkan sesuatu sangat lah, so esok lah ye. Kepada sesiapa yang tempah Header dengan aku tu, dalam minggu ni Insha-allah siap! Hehe~ Yang nak tempah Header boleh contact aku seperti yang tertera di header atas itu! 24 jam aku on tapi kalau aku tidur dan tak online, aku tak reply lah. Hehe~

5 ulasan:

Shaofie berkata...

mantap 9. leh mintak tlg ko wat grafik kat blog aku. hahahahha.

kai azmier berkata...

terbaek.. esok2 nak buat bekaitan grapik aku cari ko..

hamzah ian berkata...

lu mmg kreatif.. buat contest ke ape hadiah nye ko bg design free.. amacam?? haha

sembil9n berkata...

wah3~ bereh jer~ ;)
aku ready jer....

hamzah: err...nak design kan ape?? hee

hamzah ian berkata...

lu mmg kreatif.. buat contest ke ape hadiah nye ko bg design free.. amacam?? haha