Request pada sembil9n lagi.

Ada tak yang menanti aku buat entry ni? Aku sebenarnya belum lah siap lagi design untuk request yang lama tu, tapi aku rasa esok confirm aku boleh bereskan! Yeah~ Jadi aku lepas ni boleh lah buatkan design untuk rakan2 blogger aku yang lain yang mungkin tak sempat lagi nak request pada aku pada sesi 1 lepas. Jadi dengan ini aku merasmikan:

request

Aku pun tak tahu ada ke yang mahu request lagi pada aku? Tak kisah lah, aku open je mana lah tahu kan ada yang butuh bantuan aku. Hehe~ Seperti biasa syarat2nya adalah seperti berikut:

  1. Harap dah follow D'Antara sembil9n Akal ni untuk memudahkan komunikasi.
  2. Buat satu entry untuk hebahan beserta banner di atas yang berlinkkan ke blog ini dengan tajuk yang ikut suka anda tapi mesti ada nama aku ‘sembil9n’. Hehe~ Dalam entry tu nanti; ceritakan apa request design anda pada aku tu. Kalau boleh nyatakan lah sebab rasional kenapa nak aku yang design.
  3. Kalau ada benda yang nak aku lukis semula (tekap/trace); sila letakkan kedalam entry tu juga ye. Dan seperti biasa postkan link URL anda dalam ruang komen entry ni yer? Kalau tak, aku tak tahu anda berminat.
  4. Aku berhak berkata "Sorry, aku tak mampu lakukan..." sebab aku punya skill grafik aku belum maximum lagi. Tapi apa2 pun, aku akan cuba dahulu untuk buat. Jangan bimbang.
  5. Aku akan hantarkan design menerusi email anda jadi sila sertakan e-mail di dalam entry anda.
  6. Tarikh tutupnya adalah sehingga aku postkan entry: Aku dah keletihan! Haha~ Bila aku akan post? Aku tak pasti lagi.

Ha~ kali ni aku highlight kan apa yang di minta oleh aku. Haha~ Aku minta seperti itu sebab di sesi yang lepas ramai yang request tapi tak berapa nak jelas gambaran yang anda minat. Aku yang design ni risau je yang request tu tak suka. Yela, anda penat2 tunggu, last2 hasil tak best. Tak nak lah macam tu kan, so kalau boleh terangkan dengan jelas, dan nyata. Hehe~

Anda minta lah design apa2 pun yang anda suka pada aku tapi tiada unsur FLASH ye~ Aku tak reti lagi buat guna flash. Huhu~ Sedih tak? Alahai~ Bersyukur je lah ye, sebab aku buat semua ni PERCUMA! Terimalah aku apa adanya. Hehe~ Satu lagi, aku buat untuk semua yang request, cepat lambat tu maaf lah ye. Aku kadang2 kering gila idea, dan kadang2 ada gangguan2 lain yang tak menyempat nak buat. Harap anda bersabar menanti ye. Hehe~

SELAMAT ME’REQUEST’ PADA AKU~!

18 ulasan:

Enna Banana berkata...

hm...enna nak shout box cantik comel gojes boleh? haha
xder la, saje gurau :)

░♥si lampu neon♥░ berkata...

BIAR BETUL NI WEH? AKU NAK JOIN LAAA NAK REKUESS =) LEH KER NI ?

fyhaaa berkata...

fyhaa dahh request petang tadi, tolong ye ? :(

sembil9n berkata...

enna: mngade2 ye :P

neon: boleh jer...sesiapa pun!

fyha: link???

cik dibadeebut berkata...

http://littlehoneybun.blogspot.com/2010/12/request-design-pada-sembil9n.html

NAK REQUEST...nk simple header jer... lehh kn..... hihi

mintak tulun tau..

Syira Bieber ♥ berkata...

Abang!Boleh ke nak request nii,Hihi Thanks a lot :)

http://shiraofficial.blogspot.com/2010/12/abang-sembil9n.html

myzara berkata...

nak request jugak :)

http://myzara-dearyou.blogspot.com/2010/12/request-pada-inchik-sembil9n.html

fyhaaa berkata...

ni, http://cookielmonsterr.blogspot.com
thanks :D

HaPpY SevEntEeN berkata...

http://hafizamazlan.blogspot.com/2010/12/nie-request-untuk-encik-sembil9n.html

HaPpY SevEntEeN berkata...

http://hafizamazlan.blogspot.com/2010/12/nie-request-untuk-encik-sembil9n.html

Syira Bieber ♥ berkata...

Abang!Boleh ke nak request nii,Hihi Thanks a lot :)

http://shiraofficial.blogspot.com/2010/12/abang-sembil9n.html

cik dibadeebut berkata...

http://littlehoneybun.blogspot.com/2010/12/request-design-pada-sembil9n.html

NAK REQUEST...nk simple header jer... lehh kn..... hihi

mintak tulun tau..

Enna Banana berkata...

hm...enna nak shout box cantik comel gojes boleh? haha
xder la, saje gurau :)

sembil9n berkata...

okayh :D ...sedang di uruskan ~

sembil9n berkata...

sedang di usahakan :D

sembil9n berkata...

bereh~! :D silalah tggu..sdg diusahakan!

sembil9n berkata...

request2 :D

Xana berkata...

saya nak buat permohonan ni...

http://xananinos.blogspot.com/2010/12/saya-nak-request-design-pada-sembil9n.html

mohon diluluskan ye..hehe