Teknik Pembahagi Bayang!

Mesti ada setengah2 anda faham apa maksud tajuk entry ni kan? Kalau anda tonton Naruto versi Bahasa Malaysia mungkin anda faham lah. Tapi aku ni tak lah minat Naruto pun. Tak se-best Dragon Ball dulu lah. Huhu~ Apa2 pun terpulang lah pada anda kan nak minat ke tak nak.

Eh~ masih ada yang tertanya ke apa maksud teknik pembahagi bayang tu? Kalau tak silap aku tu lah teknik Naruto yang boleh jadi banyak tu. Aku memang suka gila teknik tu. Yela, aku boleh lah buat banyak perkara dalam satu masa. Hehe~ Kan senang kerja? Pernah tak anda impikan macam tu?

Tapi apa yang susahnya jika kantoi, susah jugakan? Haha~ Mahunya terkejut orang yang tengok kita ada banyak ni. Lain kalau mereka tahu kita ni ada kembar. Ah~ Berangan je aku!

ciap copy

Ni gambar aku shoot dalam bilik masa di kampus. Masa ni saja nak cuba teknik ni. Susah juga rupanya. Haha~ Sepah gila bilik!

5 ulasan:

Syiela O-lala berkata...

mcm mana buat niiiiii? guna software apa ye?

sembil9n berkata...

guna photoshop jer

nub berkata...

wooh.anak murid naruto.hahak

zaiE zaiNaL berkata...

weh ajar yg nie. suka pulak aku tgk

zaiE zaiNaL berkata...

weh ajar yg nie. suka pulak aku tgk