Jika Aku buat Tutorial...?


Hai rakan2 blogger aku. Maaf 2-3 hari ni aku suka mengarut pelik2 dalam entry. Keserabutan melanda jiwa buatkan aku hilang tumpuan. Haha~ Hari ni insha-allah aku okay. Aku check aku punya shoutbox ramai tinggalkan pesan dan jejak. Aku tak sempat lah nak terjah2 anda yang singgah. Beluma ada kekosongan masa lagi. Nanti aku ada masa aku pergi ye.

Ada antara anda minta aku buat tutorial lah. Ada kan? Alamak~ ni yang problem sikit. Aku cuma tahu guna Adobe Illustrator je. Adobe Photoshop aku teramat lemah. Sebab tu kalau anda lihat karya2 aku berbentuk kartun vector. Aku memang suka buat benda2 tu. Hehe~ Benda2 tu aku boleh lah ajar anda. Tapi aku ajar gunakan Adobe Illustrator lah eh. Sesiapa yang tak ada maaf.

Eh~ nanti jap. Aku dulu masa sekolah buat design guna Microsoft Power Point je. Hehe~ Macam mana? Ha~ aku rasa aku boleh ajar anda sikit2 cara aku buat design guna Illustrator dan Power Point. Tapi adakah yang nak lihat tutorial aku? Ada ke? Siapa mahu aku ajar lukis monster comel2 dan typography sikit2 angkat tangan!

4 ulasan:

Arez Razin berkata...

ouhh lpas ni aku kna cari Ai laa lepas ni .
nak blaja ngn sifu :)

azwa_amani berkata...

ok jer kalu ade org nak ajrkan.....:)

erie berkata...

aq mmg nak jd ank murid ko...
huhuhu

erie berkata...

aq mmg nak jd ank murid ko...
huhuhu