Contest Cipta Banner "Dunia iLa aLia"

Aku menemui contest ini ketika aku berblog jalan. Wah~ Istilah bahasa melayu yang di alih bahasa secara terus amat pelik. Haha~ Okay, balik ke tajuk utama. Errhem~ Lepas dah terjumpa tu, aku pun baca2 entry dia. Mula2 dia membebel2. Dalam bebelan dia, dia kata dia teringin nak ada header dan banner tersendiri. Jadi dia anjurkan contest ni. Lepas tu, dia beri pula syarat2nya. Lihat lah keblog dia sini. Tapi tarikh tutup dia adalah 31hb Disember 2010. Maknanya dia nak pakai untuk tahun baru lah. Aku pun apa lagi tak melepaskan peluang sertai sebab hadiah dia agak lumayan iaitu external hard drive 500G!! Mana tak goyang aku. Walau aku dah ada dah haritu, tapi aku nak juga lagi satu. Hehe~

Jadi cik iLa, ini dia header anda (walau anda tak minta):

pertandingan

Okay ke tidak? Aku buat simple2 je. Character tu ada rupa cik iLa tak? Hehe~ Kalau tak berapa suka, ini macam mana:

pertandingan2

Sebenarnya ubah suai sikit2 je. Tukar tulisan tu sikit2. Hehe~ Terpulang lah nak yang mana, aku tak kisah. Itu pun jika terpilih lah. Huhu~ Eh tapi sebenarnya bukan header yang cik iLa ni minta. Dia minta banner. Aku je yang ngada2 tambah2 buat header. Okay cik iLa, ni aku sediakan banner sikit untuk anda:

banner2banner3

banner

banner)pertandinganhg

Ada 5 sekarang ni. Aku pun buat ikut sukahati aku je. Hehe~ Aku tak tahu lah apa taste cik iLa ni sebab tu aku main bantai letak banyak2. Haha~ Kepada cik iLa, harap tidak pening dengan design2 ini ya. Aku mencuba apa yang aku mampu. Hehe~ jika tak menang pun tak apa. Aku sekadar memeriahkan majlis. Hehe~  Tapi jika aku terpilih lah kan, aku benarkan cik iLa untuk meminta aku mengubah mana yang tak perlu atau mana yang nak ditambah atau apa2 lah. Aku okay je. Tak ada hal, dan apa2 nanti aku hantarkan melalui e-mail ye. Risau saiznya rosak sebab copy dari sini je. Hehe~

“SELAMAT MENJAMU HEADER & BANNER BARU!”

5 ulasan:

iLa SaHaR berkata...

arhhh comel2 belaka... rambang mata... hehehe.. takpe semua nye akan diadili tak lama laie...
terima kasih kerna sudi join

sembil9n berkata...

hehe~ mge2 terpilih! nak external :D

Ikemal berkata...

ak rasa ko kena perbaiki lagi typography. atau fonthography. hehe

░♥si lampu neon♥░ berkata...

COMEL SEMUA COMEL

iLa SaHaR berkata...

oleh kerana hanya ada 4 org yg sertai... rasanya lebih adil untuk bagi hadiah sama rata...
nak bagi topup je la...
sebab header semua tak membuatkan ai termimpi2 laie...tapi suka ngan banner sem9 tuh.... tinggalkan no fon kat email ye