Aku dah tak larat!


Wah! Gila dapat sambutan segmen "Request pada sembil9n" aku tu. Tak menang tangan dan akal aku nak layan satu2. Haha~ tapi bagus untuk practice aku juga lah. Terima kasih kepada anda2 yang menyertai. Aku suka gila bila anda sertai segmen aku. Tapi sorry lah kepada sesiapa yang sertai tapi tak siap lagi design nya ketika ni. Aku dalam usaha menyiapkan. Harap anda bersabar.

Di bawah ni aku senaraikan siapa yang terlibat dalam segmen ni:
  1. Cik Mushee
  2. Cik Nisa
  3. Cik Wanie
  4. Cik Eka - dah lama dia minta Haha~
  5. Cik Alyah
  6. Tuan blog akuserabot - aku tak tahu nama dia
  7. Cik Eaty
  8. Cik FA
Baru aku perasan yang semuanya perempuan. Adui, marah si dia kalau tahu ni. Huhu~ Aku bukan nak menggatal. Eh~ tapi si dia punya header pun tak siap lagi. Alamak!

Kepada yang tersenarai tu, ada juga yang dah aku siapkan designnya. Tapi yang belum sabar tau. Untuk anda2 yang baru terniat nak sertai, maaf lah. Setakat ni aku dah tak larat. Haha~ anda tunggu lah ye. Aku akan buka lagi untuk fasa ke-2 nanti. Bila? Aku tak pasti lagi. Mungkin lepas aku dapat pastikan aku boleh buat kot. Hehe~

Terima kasih lagi sekali!

8 ulasan:

azrinrahim berkata...

buat slow2..incya-Allah semuanya siap..good luck..

roJakHangiT berkata...

xpe2..take your time!... bl tgk name FA tersenarai dlm lst list pon kire heppy sgt!.. chaiok!!

Nurul Haziqah berkata...

tuan blog akuserabut tuu name dia
Nurul Haziqah :)

zaiE zaiNaL berkata...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baru nak mintak

-✿ Ayu ✿- berkata...

ala...tak dpt lg la ni...waaa...:(

zaiE zaiNaL berkata...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baru nak mintak

azrinrahim berkata...

buat slow2..incya-Allah semuanya siap..good luck..

-✿ Ayu ✿- berkata...

ala...tak dpt lg la ni...waaa...:(