Kehadapan Blogger Tercinta


Ni entry untuk rakan2 blogger aku di grup Blogger Tercinta. Apa? Anda tak tahu tentang grup ni? Nak join? Tu tekan kat bawah penjuru kiri tu. Nanti direct ke grup tu. Hehe~ Okayh, balik ke tajuk utama aku. Hmm~ aku tengok kebanyakan rakan blogger aku dah kurang berblogging lah. Ayyo~ adakah kerana anda bersekolah? Ke tidak ada idea?

Aku rasa kalau sekolah lagi seronok nak menulis blog sebab bila pergi sekolah banyak benda kita mengarut2 dengan kawan yang boleh jadi bahan cerita. Tapi jangan lah personal sangat. Nanti takut kena ejek pula kat sekolah. Tak pun jangan lah tulis entry mengutuk kawan. Nanti jadi gaduh pula. Kalau nak cerita pun, bertapis lah. Kalau terus tembak. Sakit nanti. Adoi~

Aku pun sebenarnya dah kurang sikit update blog. Aku ada hal peribadi nak selesaikan dulu. Tambahan lagi lappy aku buat hal lagi. Adui~ Sakit je hati ini. Bagai diguris sembilu. Amboi! Jiwang pula. Haha~ Tak pe lah, esok keluar cari kerja...lepas tu kumpul duit beli lappy baru! Hahaha~ Dan esok aku nak pergi McD Banting lah! Siapa nak ikut?! Aku belanja!

2 ulasan:

Alyah Bakar berkata...

kahkahkah ! aku sokong perenggan yang kedua tuh . haha , ayat BM gila siot . maklum lah , budak sekolah kan . hahahahaha , aku kurang ber-blogging sekarang ni pun sbb nak more focus ahh . aku takut aku drop jahh . kalau rajin update , aku update lahh . haha , nak ikut doh pegi McD Banting . haha , aku nak prosperity burger satu eh . bungkus untuk aku .

mekasihhhh

sembil9n berkata...

errr..... okay =_=