My…17 Minutes Servay...?

75x75Argh~ Ini semua kerja si Fydah. Dia tag aku. DIsebabkan aku tengah fikir2 nak tulis entry apa, baik aku buat ni dulu. Yeah~ Silalah terjah perihal aku ini. Hehe~

 

Starting time : 12:11PM

Name : sembil9n

Brother(s) : aku lah abang

Eye's colour : tengok kat cermin warna merah2 kuning sikit, sebab ngantok dan letih!

Shoe's size : 5 atau 6. Kecik kan?!

Hair : bila panjang jadi kerinting, bile pendek jadi serabai.

Piercing : Kau gila?! Haram!

What are you wearing right now? : seluar track merah dengan t-shirt 

Where do you live now? : Hostel UiTM KT, YPK

Favorite number : sembilan

Favorite drink : teh tarik!

Favorite breakfast : apa2 yang aku mampu capai.

Broken a bone : belum

Been in a police car : tak pernah

Fallen for a friend :ada juga masa muda2

Fallen for a guy in a short period of time : eh~ Ni tak de lah!

Swam in the ocean : aku mana lah reti berenang

Fallen asleep in school : kalau ngantuk dan bosan!

Broken someone's heart : mungkin

Cried when someone died : Mestilah~

Sat by the phone all night waiting for someone to call : Pernah juga lah…

Saved e-mails : depends

Been cheated on : tak!



What...

What your room like? : macam HARAM! Haha~

What is right besides you? : Botol air biru..

What is the last thing you ate? : biskut Chipsmore!



Who...

Who did you last yell at? : kawan kat Facebook…

Who was the last person you dance with? : Syaf, member shuffle~

Who last made you smile? : ada roomate tadi…dia nak pergi kelinik



Final questions...

What are you listening right now? : bunyi motor dan angin diluar

What did you do today? : update blog dan duduk

Are you the oldest : tak!

Indoors or outdoors? : tak kisah



Today you did...

Talk to someone you like? : ada juga

Kiss anyone? : Tak pun~

Sing? : ada juga

Talk to an EX? : kerap …

Miss anyone? : rindu keluarga…

Eat? : dah tadi…



Last person who...

You talked to on phone : semalam, junior aku suruh jada MEDEC

Made you cry : dah tak ingat

You went the mall with : Azim! Pergi cari barang makan…

Who cheered up you : Si dia

 

Have you...

Been to Mexico? : NO

Been to USA? : NO



Random...

Have a crush on someone? : sekarang? Ada…dia

What book are you reading right now? : tak adalah pula

Best feeling in the world : Love

Future kids name : ikut bini…

Do you sleep with with a stuffed animal? : tak ada pun…

What is under your bed? : aku tidur bawah lah…

Favourite sport (s) : main guli…

Favorite place (s) : Kerusi depan laptop…

Who do you really hate? : orang yang perlu dibenci!

Do you have a job? : hampir …

What time is it now? : 12:25PM

 

Ah~ Penat gila. Sekarang rasa ngantok pula! Nak sambung tidur jap~

1 ulasan:

PriNcesS SunShine berkata...

credit to SEMBILAN...org 1st jwb tag...