Kalender Januari 2011

January

Aku buatkan untuk sesiapa yang minat nak ambil kalender ni. Haha~ Ada ke? Aku saja je, sebab aku pergi kedai dulu selalu dapat kalender free. Sekarang susah lah pula nak dapat kalender free. Agaknya kalender dah mahal kot sekarang. Haha~

Ni kalender bulan Januari je. Tak kan aku nak buat semua bulan dalam satu masa. Penat weyh~ Kalau anda berminat, ambil je lah copy ni. Kalau tak minat tak apa. Saja aku nak tayang design malas aku. Haha~

1 ulasan:

Xana berkata...

i amik eh calendar u...dah tinggal credit utk u gak