300 itu dalam 3

dddd

Hehe~ Keliru tak dengan tajuk entry aku? Sikit2 je kan? Aku ni memang suka putar belit ayat sikit. Tapi ada makna kata2 aku yang berbelit tu. Contoh; Lapan kali lipan Leman berjalan di papan tepi jambatan tapi dipijak Razman. Haha~ Ntah apa2 aku ni! Okay, cukup mengarut.

Sebenarnya ni entry penghargaan untuk semua follower aku yang sudi mengikuti perkembangan blog aku yang agak2 dalam 3 bulan je umurnya. Alhamdulillah tampa paksaan, anda2 sudi Follow blog D’Antara sembil9n Akal. Oh! Lupa, jumlah Follower aku berapa? Ini dia:

senget-26.1.11

Okaylah kan? Sebenarnya aku nak target pada 300 then aku print screen, tapi rupanya tak sempat. Hehe~ Sebab tadi aku pergi jalan2 ke bandar sambil bayar untuk domain aku. Ops! Ye~ Aku akan tukar domain aku jadi sembil9n.com! Hehe~ Ni semua atas sokongan anda semua.

Tapi malam ni ucap terima kasih kepada mereka2 yang capaikan target 300 aku! Mereka adalah:

b

c

kd

mn

qv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hehe~ Aku rasa mungkin entry ni agak berat sebab banyak sangat gambar. Tapi takpelah, untuk penghargaan anda semua. Terima kasih!

P/s : Apa yang best dengan blog aku ni? Aku tertanya2 juga. Apa2 pun terima kasih. Nak bagi hadiah…aku belum ada duit. Nanti ye~

2 ulasan:

PriNcesS SunShine berkata...

uwaaaaa..nak juga...jen3..tak bnasib nak dap..huu...

sembil9n berkata...

laen kli eh :)