(9) Header testing.

headers

Aku rasa jika masuk2 blog ni mesti dah nampak header aku yang tepi ni kan? Atas ni contohnya. Kalau tak nampak lah. Hehe~ Sebenarnya aku test je. Aku sebenarnya dah hilang sikit skill aku. Aku tiba2 dah rasa macam tak reti guna Illustrator. Buat benda mengarut2 je. Maaf lah pada yang request ye.

Lepas laptop aku rosak2, aku dah kurang guna illustrator. Sekarang dah tukar laptop baru, aku rasa kekok pula. Masih tengah practice2 lagi ni. Tambahan dengan asignment dah menimbun, memang tak termampu aku nak cari masa terluang.

Aku ada 150 logo sketches kena siapkan! Aduhai~ Kering air dalam otak aku nak kerah idea. Ish! Tapi apa2 pun aku tekad nak siapkan on-time! Aku sebelum ni dah terlambat! Huhu~

P/S : Jangan buat kerja LAST MINUTE!

UPDATE!

Ni yang baru ni, aku ubah. Tapi kakinya aku tak sempat siapkan. Sebab aku dah mamai dah ni. Ngantuk gila! Adui~

headers2

Malu2 pula rupa dia. Haha~ Aku saja je. Nampak lah macam baik hati. Haha~ Okaylah, mahu tidur!

6 ulasan:

Tieka Nadira berkata...

cantik je 9.. simple but nice =)

AISHA INANI berkata...

ko keje ape wehhh??

aku mcm nak pk, ko alki ke pompuan ehh? haha.

lavender harum wangi berkata...

meh aku tolong masukkan air dlm otak kau.. haha :D

►AdamXis◄ berkata...

smart arr design sini ermm(nak pggl 9 jer ker?)...bley tolong design jugak?...berserabot dah blog ku

She's retarded berkata...

cun! boleh ajar cara buat header comel?

The Clown berkata...

Great logo, dude.. :)