Impian kena tinggi kan?

Susahnya nak menempa nama sebagai anak seni ye? Eh~ Bukan anak seni yang bintang realiti tu. Aku tak berminat pun berlakon dan bernyanyi. Kadang2 baru ada 1-2 single sendiri dah kata diri anak seni. Haha~ Setakat nyanyi semua boleh nyanyi, sedap tak sedap je. Eh2~ dah2 emosi pula aku ni. Hehe~ Aku nak jadi seorang anak seni yang menghasilkan satu karya yang menarik. Dan membuatkan orang tengok something tu, dia tahu aku yang hasilkan.

Tapi nak hasilkan sesuatu tu bukan susah sangat pun, tapi nak menyampaikan sesuatu tu yang susah. Idea lagi...originality lagi... Tu yang susahnya tentang seni ni. Aku ada pasang angan2 nak beli satu kedai untuk jadikan 'Open Studio' maksudnya sesiapa nak bekarya datang je tempat aku tu. Semua sumber rujukan dan keperluan ada aku sediakan. Dalam tu ada juga ofis aku. Wah~ Seronok gila bunyinya! Bila ntah nak terhasil? Huhu~

2 ulasan:

Deeyaudeen Sabri berkata...

ko boleh ! jgn putus asa.. suatu hari nanti, konfirm ko dpt bukak open studio ko tu.. aku yakin ! :)
tp jgn give up k ! yg penting niat ~ :)

sembil9n berkata...

@Deeyaudeen Sabri Thanks2...aku akan cuba!!