sembil9n mengada-ngada!


Adoi~ siapa lah yang suka2 hati kata aku mengada2 ni? Kasihan lah aku. Huhu~ Tapi memang ye pun. Orang lain buat Twitter, aku pun sibok nak buat twitter juga. Haha~ Aku sebenarnya bukan apa. Saja nak rasa bertwit2 ni. Lagi pun aku rasa Facebook dah bertambah hambar lah. Bosan je. Sampai aku dah tak tahu nak buat apa.

Apa beza twit2 ni dengan FB? Aku pun tak tahu. Macam sama je. Tapi twit2 ni design dia aku lebih suka lah. Haha~ Cute2 je. Facebook ni macam formal sikit. Twit ni aku rasa lebih pada nak menyampaikan berita dengan cara cepat je. Nama pun tweet kan? Macam murai sikit lah kira.
Facebook ni lebih personal kalau tak salah aku. Hehe~

Weyh~ sesiapa ada twitter tu follow lah aku. Saja menambah kenalan. Kot lah kita boleh berkongsi dan bergosip bersama2. Haha~ Aku suka bergosip ni weyh~ Cakap je tentang apa. Semua aku layan. Haha~ Tu tekan button sebelah tu jika nak follow lah~

3 ulasan:

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

ada twitter gk..follow r hehehe google je khairul atikah ye. nnt sy follow alik....BLE TENET OK..huhu

azwa_amani berkata...

dua dua amani takde..heheh..tak minat lahh..

sembil9n berkata...

@Khairul Atikah @ Cik Yuki okayh :D

@azwa_amani bagus jgk xd ;) kdg3 mmg pkir nk off....tpi kwn2 kdg2 ade kaki tkar2 nmbr..ssh nk cntct...