Pelik kan aku.

Wah, entry kali ni aku rase pelik je tajuknya. Sebab apa? Sebab hari ini sungguh PELIK. Aku bangun awal, awal gila sebelum pukul 6 dah bangun. Tapi sebenarnya tidur aku tak lena. Aih~ aku rasa aku tengah angau nih. Eh~bukan2. Aku tengah pikir sesuatu sebenarnya. Aku tengah pikir macammana nak menjana kewangan aku ini. Bukan setakat poket je kering sekarang ni. Dengan akaun2 aku sekali kering kontang. Duit tu umpama air je aku rasa, dan dalam akaun bank aku yang tinggal cuma wap air je. Tu pun dah tinggal beberapa partikel2 kecil yang akan terlerai. 

Wah! Bicara sains pula. Penyebab utama aku bangun awal sebenarnya adalah kerana 'si dia'  ada paper Taxation harini. Apa benda tu?? Jangan tanya aku, aku budak GRAFIK, mana tahu tentang PERAKAUNAN punya hal. Dia kata dia risau dengan subjek tu sebab dia lemah subjek tu, tapi aku memang sah2 tak dapat bantu. Sorry lah sayang. Aku pun kejut la dia subuh2 tu, dia nak study sebelum paper pukul 9. So, pas selesai subuh punya hal, aku apa lagi? Blogging lah.

Wau lah! Follower aku naik kepada 12orang dari 10orang. Pencapaian yang bagus. Aku pun, check la siapa yang follow aku tu. Oh, mereka2 yang aku belum follow. So aku tinjau lah blog mereka dan tinggalkan jejak. Lepas tinjau2, aku nak keluar untuk tunggu si dia habis paper. Rindu lah. Sekampus macam tak pernah jumpa, maklumlah. Lain jurusan.

So, bye2.

9 ulasan:

syiQin vochelle berkata...

wow ! sweet snggup wat ape je untuk si dye kan ?? he he he .

sembil9n berkata...

hehe gitu lah nampaknya. tapi . . . . . ish3

ry berkata...

nnt aku ade paper MGT khamis ni kul 9, jgn lupe sebelum subuh kejutkan aku tau :p

efa berkata...

tahniah follower makin meningkat caya la....'si dia' ambik akaun waa...tere la...den akaun adess fail miahaha

sembil9n berkata...

@ryrul...
amboi...pakwe sayang ko tu mane? suh la die kejut ko. -___-

@efa
follower mkin ramai. ish3...

ry berkata...

alahai aku kn junior 'si dia' plus aku adik angkat die, kau merangkap si buah hati perlu menjaga kebajikan adik dia jgk :p

sembil9n berkata...

@ry
iyelah :D

sembil9n berkata...

hehe gitu lah nampaknya. tapi . . . . . ish3

syiQin vochelle berkata...

wow ! sweet snggup wat ape je untuk si dye kan ?? he he he .