CERITA KREATIF



Aku baru je lepas mandi ternampak lak Entry dari BA, CERITA KREATIF. Disebabkan aku bosan; aku pun cuba lah. Marilah baca. Tak lucu...SORRY~



"Wow, follower dah menaik kepada 29, semalam 25. Ni mesti dari Blog BA. ni yang buat aku..nak ....ter-
"

"Eh, entry baru. *klik .... Hahahaha~ ter-
bila baca entry dia."

"Eh, entry ni macam sedih je...*klik
Dia Pergunakan ku.
"Sampai hati kawan dia ye. Ish3~ tulis something sikit lah kat dia *type *send."


"Nah, tolong jaga adik kau sekejap, mak nak ke pasar, Jangan asyik ber-blogginging je. Bil internet tu mak yang bayar tau."



"Baiklah mak~"

>>>10 minit kemudian<<<


"Tidur pun adik aku akhirnya. Boleh aku sambung blogWalking."

*klik.....*klik.......*klik.klik.klik.klik..........

"Aaaaah!!! Kenapa internet lambat ni?!!! Potong betul lah! Hmmph~ "














*~handphone berbunyi~

-tengok handphone..........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
"Wah!! Pakwa aku call"

*on screen
Syg Bucuk~

25 ulasan:

.hana. berkata...

haha awak join ek ;DD
nk join gk, tp xde idea dan tgh exam nih, pening kepala gak *_*

sembil9n berkata...

hehe...cube la ...ni pun sgje mngrut

iyou berkata...

weeeeeeeeeeeee~
gudluckkkkkkkkkkkkkkkk~ =D

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

salam..

gd luck..

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

sembil9n berkata...

baik mimie ;)

paDel berkata...

wahh..menarik

nur berkata...

kreatif2..
ALL IN ONE

sembil9n berkata...

thx2.... tggu ler korg ngn Cerpen saya :D

whitecappuccino berkata...

hehe..awak mmg kreatif!

sembil9n berkata...

sbb tu tajuk blog ni D'Antara sembil9n Akal hihih

KBSM berkata...

nice story... god luck,,jangan lupa baca cerita saya eik

Bella ♥ berkata...

hekhekhek ;))

nur berkata...

muka sembil9n pun ada iras gak
ALL IN ONE

zacky ~786~ berkata...

sempoi2.~

Miza Yusof berkata...

good luck :)

LUKISAN PENA berkata...

semoga berjaya..

sembil9n berkata...

thx yer korg singgah3 dan jamah entry2 saye... ...moge singgah la lagi :D ..ye..ye??

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

All the best..
Kite pun join gak..saje sesuki nak perabeh masa..(bulee..?)

Mashitah berkata...

hahaha,....tak boleh lah gambar on screen ,..>_<

gud luck btw (^_^)/

Farah Justme berkata...

gudlak ye! comel je cite neh! haha. datang la bace n3 sy lak! ^_^

FareedSairi berkata...

Good Luck :)

Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Cerita Kreatif oleh Ben Ashaari

sembil9n berkata...

alahai..list dah keluar...terlambat untuk meengundi anda2 =_= maafkan hamba~huuu

Farah Justme berkata...

gudlak ye! comel je cite neh! haha. datang la bace n3 sy lak! ^_^

whitecappuccino berkata...

hehe..awak mmg kreatif!

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

salam..

gd luck..

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //