Banana Stories 1st Giveaway


Haha~ gambar ini amat comel. Aku suka. Erhem...ini adalah satu GiveAway dari BANANA STORIES punya blog. Aku sengaja menjoinkan diriku dalam hal ini. Kerana aku tertarik dengan kecomelan blog serta gambar beruk itu. Ada rupa tuan blog agaknya. Hehe~ Oleh yang demikian, aku di kehendaki untuk membuat satu entry seperti giveaway2 lain juga. Tapi entry ni sebenarnya nak puji kecomelan blog tersebut, susunan teratur, dan tidak membebankan kepala pengguna nak buka blog dia. Bagus, satu tepukan dari aku. Satu je. 

Seterusnya; Oh! aku kena meneka mana satu NORITAH dalam gambar dibawah ini: 
Agak2 yang mana satu ya? Aku nak teka pun takut. Silap nanti malu. Hehe~ Eh? Nak malu apanya kan? Bukan aku nak pergi berkenalan pun. Ish3 ~ Encik Sembil9n...sila ingat kekasih hati anda! Fuh~ dengan lafaz bissmillahir-rahman-nirahim~ Aku nikahkan dikau. . . aku teringat majlis nikah kat TV haritu la pula. Ish! Fokus2... baiklah~ Cik Enna Banana... dengan ini, saya sebagai Encik Sembil9n akan mengumumkan bahawa:

NORITAH is B

...kan?..kan? Hehe~ tak kisah lah, aku hanya suka2 je join. Alang2 promote blog dia sekali tak gitu? Tarikh tutup dia lama lagi kawan2. Mari la sertai. Mudah aja. Cepat buat entry sebelum 10th January 2011. Okay? 

5 ulasan:

Syazwana berkata...

wahh..
mcm best jek
xD

sembil9n berkata...

syawana jom lah join!

Dee Zahari berkata...

salah!

sembil9n berkata...

sape kau menyatakan salah??huhuhu

sembil9n berkata...

syawana jom lah join!