Aku bagi perkhidmatan best2~



Seperti yang aku pernah cakap. Aku menerima tempahan. Design nya terpulang kepada anda bagaimana. Aku tiada masalah untuk buat. Kalau aku tak mampu aku bagitahu awal2. Hehe~ maklumlah, diriku bukan PRO. Korang nak boleh e-mail aku atau contact aku terus kat nombor handphone aku. SMS pun aku layan. Aku ni pun pemalu nak cakap2 ni. Hehe~ Tapi kalau tak ada kredit, dan malas nak ikut email2 ni. Korang boleh terus ke facebook aku je.

15 ulasan:

payeen berkata...

nak header tpi nak pk dlu. hee (:

Arez Razin berkata...

trbaek dri ladang kambing (!)
syiokkkk .

sembil9n berkata...

okay payin... :)

Syazwana berkata...

rajen!

sembil9n berkata...

aku buke ladang tenuk la arez

sembil9n berkata...

syazwana... nk cri wwet :D kne ushe..

Afiefah Safieni berkata...

cantik la header..
monster ;)

sembil9n berkata...

;) thx afiefah...

erie berkata...

aku tlong promote kat membe2 aq..
xde upah kew..kih19..

sembil9n berkata...

@erie ehehe.... alamak...lum ade bajet lah bro..klw aq ade keuntungn byk...blh ler bg royalti... sorry yer... aq bru nk bgun... kering lg poket...

Cik Eka Katsumi berkata...

sembilan..eka nk tempah header..nnti eka emel...
ym boley kan????

sembil9n berkata...

@cik eka
emel la kt email tu ;)

efa berkata...

ak bkak blog ak pastu da org tnya...ak promote blog ko hehehe... :)byk org tnya dh ni miahahaha :)

payeen berkata...

nak header tpi nak pk dlu. hee (:

Arez Razin berkata...

9, ak nk tempah banner & bunting ngn ko . nnt bincang k :)