Tutup dah Contest untuk . . .Siapa?

contest

Contest untuk . . . . Siapa? dah pun tamat. Sebenarnya pukul 12 tengah hari, tapi aku terbangun lambat. Jadi pukul 1 lah tutupnya. Tak ramai sangat yang menyertai tapi bagus juga dari ramai sangat, pening kepala pengadil nak check. Hehe~ Jadi ni senarai peserta2 yang melayakkan diri ke pusingan penentuan.

Ha~ tu la peserta2 yang menyertai. Keputusannya? Haha~ bukan sekarang. Keputusannya akan aku umumkan pada hari Selasa, 23 November 2010 jam 6 petang.

Aku dan kawan aku (dia tiada blog) akan memilih pemenang diantara peserta2 tersebut. Siapa kawan aku tu? Okay aku tunjuk muka dia…buadsk Ha~ Nampak? Itu lah muka dia. Dia ni juga adalah designer seperti aku. Hehe~ Jadi sama2 lah kita nantikan ye.

3 ulasan:

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

Woah! Ada nama Shag. Tepuk tangan. Tehee ;)

All the best to all!

Shazana Adanan berkata...

wah...
i'm in!
hahahah..
all the best to u shag and to all..
:D

Cik Eka Katsumi berkata...

name eka pon tersenarailah..hehehe.
tq sembilan..hehehehe..
gud luck utk semua..hehe