'Cinta Di Mata Anda'

My first award, Yeay!


Nampak ke muka aku seronok? Hehe~ aku moody sikit hari ni. Tapi dapat award ni aku rasa tersenyum lah. Aku baru seminggu buat blog, dah dapat award. Terima kasih kepada cik Nora kerana meng Tag. Aku sebenarnya tak lah faham sangat tentang perkara award2 ni. Tapi rasa2 paham lah juga. 


Oleh kerana mendapat award ni, aku dikehendaki menjawab soalan. Tapi soalan dia bahasa inggeris. Aku ni tak lah hebat bahasa inggeris, jadi aku jawab melayu je.


1st, write 5 interesting facts about the person who gives you this award
  1. Dia suka background blog aku yang gambar selipar. Haha~
  2. Dia letak nama dia kat blog.
  3. Dia suka singgah2.
  4. Blog dia melambangkan diri dia. (kan?)
  5. Secara serius, dia ini comel dan comel. 

2nd, write down 10 interesting facts about yourself & your hobby

  1. Orang semua kata (bukan aku kata) aku ni sweet-talker. Aih~ -___-
  2. Si dia kata aku ni sweet orangnya. (iya ke?)
  3. Aku suka semua jenis kesenian. Sebab semua itu seni.
  4. Aku gemar gila buat design dan dah mula berkhidmat untuk buatkan design.
  5. Aku ni tak tahan sejuk, mungkin sebab aku kurus kot.
  6. Aku ni berperangai kebudak2an, perasan comel.
  7. Sesorang tu kata saya setia. (insha-allah)
  8. Aku boleh berzapin, bershuffle, dan beberapa tarian lain.
  9. Aku memerhati sesuatu dari satu sudut yang berbeza dari orang lain.
  10. Aku suka buat sesuatu untuk orang lain lebih dari untuk diri sendiri.
3rd, pick your most 10 deserving recipients and describe them

  1. ikemal - Blog dia berwarna biru, kreatif dan kemas.
  2. payeen - Dia kawan aku yang bulat dan comel. Haha~
  3. bella - Dia rupanya duduk banting juga. Mungkin aku kenal dia.
  4. effa - Dia ni nak belanja saya cendol kat Pulau Pinang. 
  5. chentamiera - Entry2 dia bagi aku amat gila.
  6. Cik Eka Natsumi - Blog dia comel dan ringkas.
  7. azwa amani -Dia ini kerap datang blog aku dan terima kasih ye!
  8. Syazwana - Kerap dah nampak komen2 dia ni dalam entry2 aku, thanks yaw!
  9. nora - Sebab dia beri aku award ni!
  10. ...dan semua yang follow aku terima kasih ye! Rajin2 jamah entry aku!!
Wah, letih rupanya buat macam ni...

7 ulasan:

Bella ♥ berkata...

alamak! ade name beta! haha kau ni.. haha thnx dude! :)

nora amila ghazali berkata...

hhhaahaha... huhu.... tq ambik award... tapi huh... comel??? lalalalla.... no cment... huhu baru seminggu ka??? nora 2 mggu... huhhh... hahahaha

sembil9n berkata...

@bella aq da xtw nk ltak spe da :P

@nora hihi thx to u to

azwa_amani berkata...

9 : oh...amani di tag....tq arr...syg 9..:P

chentamiera berkata...

entry miera wat 9 giler??huhu..takut la nk tulis entry..nnti ada yg giler..hak3

btw, thanks tag miera..suka~~

Cik Eka Katsumi berkata...

sembil9n....
cik eka katsumi taw..bukan natsumi..
hehehehe.....
papepon tq yer tagg eka disini....
x sngke ade org kate belog eka comel dan ringkas..hehehe....tq.....rjin2 jenguk eka...eka pon salu jenguk sembil9n....hehehe..:)

nora amila ghazali berkata...

hhhaahaha... huhu.... tq ambik award... tapi huh... comel??? lalalalla.... no cment... huhu baru seminggu ka??? nora 2 mggu... huhhh... hahahaha