Contest untuk . . . .Siapa?


Aku buat julung2 kalinya nak buat contest, tapi aku tak ada hadiah pula nak bagi. Haha~ jadi aku ingat nak bagi perkhidmatan design percuma dan RELOAD RM10 untuk sesiapa yang menang contest ni. Boleh tak? Sebenarnya ini untuk suka2 je, sebab nya aku nak bagi nama pada karekter hijau tu. Nampak tak? Hehe~ harap korang boleh membantu dia mencari identitinya sendiri.  

Jadi syarat2 nya:
  1. Follow D'Antara sembilan Akal.
  2. Sila buat satu entry dengan bertajuk "Contest untuk . . . .Siapa?"
  3. Sila terangkan berkenaan contest ini, kurang2 pun syarat2 dan apa yang perlu buat.
  4. Sila letakkan gambar diatas tu bersama entry berkenaan.
  5. Yang utama adalah berikan nama untuk karekter hijau berkenaan, dan mengapa namanya sedemikian. Reka satu cerita mengenai latar belakangnya secara ringkas ikut kreativiti anda.
  6. Akhir sekali tinggal kan link ke entry ini.
  7. Tarik tutup adalah pada: 21 November 2010, 12 tengah hari.
Mudahkan? Apa gunanya latar belakang dia? Sebab nak nampakkan karekter ni macam hidup. Hehe~ ala...macam dalam komik, mereka cipta karekter dan buat proses ni. Eh, bukan proses masuk contest ni. Tapi cipta nama dan latar belakang. Jadi, anda berminat nak sertai? Marilah...penyertaan anda amat dialu2kan.

19 ulasan:

chentamiera berkata...

http://belogbudakmengada.blogspot.com/2010/11/contest-untuksiapa.html

dah join..camni ok x??kalau ada yg kurang, gtau yer..

sembil9n berkata...

thanks mirra :D

Tok Esah berkata...

tok esah dah join dan buat ni...

tak kisah kalu tak menang..!!

ikuti kisah si budak hijau di sini..

http://taq6889.blogspot.com/2010/11/contest-untuk-siapa.html

sembil9n berkata...

thx tok esah :D

Mieyra Suhaimi berkata...

erk! mcm esemen plak dah.

sembil9n berkata...

hehe...bkn esement ni...sje3 kontest

Bella ♥ berkata...

saya juga menyokong contest anda! :DD

http://bellahani.blogspot.com/2010/11/contest-untuk-siapa.html

enjoy the story! ;))

sembil9n berkata...

thx bella.... pnjg krgn :P

eszwan berkata...

haha macam best jer citer budak hijau nih.., saya dah join.., have a look ok

http://gene-xis.blogspot.com/2010/11/contest-untuk-siapa.html

sembil9n berkata...

style cerite ko eszwan :D

Cik Eka Katsumi berkata...

sembil9n...eka dah join..simple jer..takot nnti merapu..hehehe..

http://ekahafizy.blogspot.com/2010/11/contest-untuksiapa.html

sembil9n berkata...

hee~ seronok2 cerite ala2 komik ;)

Cik Eka Katsumi berkata...

hehehe

Shazana Adanan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shazana Adanan berkata...

hai,
I've join this contest...
for fun actually,
hope you'll enjoy it..

http://rahsiadiriaku-zana.blogspot.com/2010/11/contest-untuksiapa.html

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

Shag joined ;)

Contest untuk . . . .Siapa?

Cukup syarat tak?

sembil9n berkata...

style cerite ko eszwan :D

eszwan berkata...

haha macam best jer citer budak hijau nih.., saya dah join.., have a look ok

http://gene-xis.blogspot.com/2010/11/contest-untuk-siapa.html

Tok Esah berkata...

tok esah dah join dan buat ni...

tak kisah kalu tak menang..!!

ikuti kisah si budak hijau di sini..

http://taq6889.blogspot.com/2010/11/contest-untuk-siapa.html