Blog kegemaran aku.

buangAku tiap kali letih berblogwalking, aku last2 akan singgah lama pada satu blog ni. Blog apa? Blog budakbotak, mesti anda nak tahu kenapakan? Aku dah agak dah anda akan tanya aku kenapa. Sebabnya adalah kerana blog dia sangat2 hebat! Banyak gila info2 yang best dan juga perkara2 yang dia kongsikan dan susah nak jumpa. Aku tak tahu lah macammana dia boleh dapat info2 tu. Rajin pula dia nak jelajah internet cari info macam tu. Kalau aku tak ada makna lah.

Kebanyakan info yang si budak botak ni bagi, berguna untuk aku. Aku memang gemar perkara2 yang dia tulis tu. Ada juga lah yang aku dah tahu. Tapi selain dari bagi info, entry2 dia menghiburkan juga. Tak percaya? Anda lihat lah sendiri. Menarik! Tak rugi pun singgah, lagi2 blog dia tak berat mana pun. Internet aku yang slow pun mampu buka, apa lagi anda2 yang internet lajukan.

Eh~ kalau anda ada blog kegemaran anda yang menarik nak kongsi dengan aku (selain blog anda sendiri) boleh lah kongsikan dengan aku. Hehe~

4 ulasan:

azwa_amani berkata...

suka blog 3 org nie..9 try ar jenguk...best jugak lah..^_^

mata hati - http://fiverul.blogspot.com/

kak amy -http://sinarraudah.blogspot.com/

awangku (ak)-http://goldazone86.blogspot.com/

nlog 9 pun tersenarai blog peberet amani jugak..huhuhu..

chentamiera berkata...

http://www.borakkosong.com

best...macam2 info ada

chentamiera berkata...

http://www.borakkosong.com

best...macam2 info ada

azwa_amani berkata...

suka blog 3 org nie..9 try ar jenguk...best jugak lah..^_^

mata hati - http://fiverul.blogspot.com/

kak amy -http://sinarraudah.blogspot.com/

awangku (ak)-http://goldazone86.blogspot.com/

nlog 9 pun tersenarai blog peberet amani jugak..huhuhu..