GA from *selipar jepun pink*

Lihat ini!!

Ini!!

Dan Ini!!
Inilah kiszydolls!!

Wah lah! Aku suka benda2 comel macam ni. Tak kira la orang kata aku apa pun sebab aku lelaki. Tapi aku suka gila benda2 kiut macam ni. Aku tak reti jahit. Kalau aku reti, aku buat satu. Character2 comel camni memang banyak dah aku buat. Cuma tak reti jahit je. Tiba2 pulak aku ni aku jumpa GA yang nak bagi benda2 kiut ni. Ish2~ nak lah. Dapat tak dapat belakang cerita. Aku nak cuba jer. Ni anjuran *selipar jepun pink*. Amat comel kan? Mari lah join!

Hadiah nya? Kali ni si kisz ni akan hadiahkan 3 plushies (Miss potty) kepade 3 pemenang bertuah mengikut kategori :

  • kategori1 = kategori untuk ibu2(untuk anak2 kcik mereka)
  • kategori2 = kategori student(skul,kolej or u)
  • kategori3 = bekerja...

Aku ni kira kategori student U lah. :D


syarat2 GA kiszydolls =
1.......jadi my follower...
2.......leave ur name n blog kat komen post ni=)
3.......letakkan 3 gambar kiszydolls kat ats ni di blog anda n terangkan tentang GA ni kat blog anda...
4......Jangan lupe gtau anda sertai kategori yang mane satu di komen yang anda tinggalkan...

Kalau anda rasa anda juga suka benda2 kiut ni. Sertai lah GA ni. Aku dah join lah ni. Tinggal anda2 jer yg belum lagi. Haha~ 

8 ulasan:

Amirrah Zawani berkata...

memang cute lah..
suka juga doll2 mcm ni..
tp Dooodolls tetap mnjadi pujaan..
hehe!! btw, gud luck yea... :D

sembil9n berkata...

Doodolls mahal. tp tetap suke :)
yg atas ni sekadar menyokong bdk tu je. hasil usaha dia. ;)

cHaN berkata...

comellll la patung2 ne :D

sembil9n berkata...

tw xp... :D

elmo blurb blurb berkata...

alamak. kalah patung sepanjebob aku.

wannurfazrini berkata...

comel kan ? wat bantal busuk best ni . heheh wish you gooldluck yeah :)

wannurfazrini berkata...

comel kan ? wat bantal busuk best ni . heheh wish you gooldluck yeah :)

elmo blurb blurb berkata...

alamak. kalah patung sepanjebob aku.