Kekecewaan.





Aku baru lepas tonton perlawanan Malaysia lawan Thailand dalam taekraw. Bengang sungguh aku. Tak menang juga lagi, dah 16 tahun kita kalah dengan Thailand. Ish3~ Tapi memang thailand hebat2. Tabik spring lah pada mereka. Untuk pasukan Malaysia pun bagus juga, tapi belum cukup bagus. Haha~ usaha lebih sikit mesti boleh. Aku malas lah nak cakap panjang, sebab aku bukan kaki main sukan ni. Tapi memang aku minat lah taekraw ni cume nak suruh main tak dapat lah kan. Aku ni kaki kayu! Haha~














Aku bengan juga dengan laptop aku ni. Sikit2 nak blue screen.
Aih~ orang kata memang kalau CQ40 macamni lah masalahnya. Dulu sedap je aku boleh main game yang grafik agak dasyat. Sekarang nak buka game Facebook pun tak boleh. Haha~ kadang2 rasa nak mencarut2 je. Ish3~

Ada tak siapa2 tahu bagaimana nak betulkan laptop Compaq CQ40 ni? Bagitahu aku caranya. Aku punya RAM 3G takkan lah tak support, aku tak boleh buka Flash. Apa lagi buat kerja Flash. Haha~ Dan bahagian DVD nya kadang2 tak boleh read. Siapa2 tolong bagitahu aku caranya.

4 ulasan:

whitecappuccino berkata...

tengok gak tadi tapi Thailand mmng hebat la..

Syazwana berkata...

semangat tengok jugak tadi
tapi takde nasib
heehehe

gune lah dell!
tiade masalah
*promote laptop
xD

sembil9n berkata...

Thailand mmg hebat...susah nak sangkal...

@syazwana
gune DeLL? tu nak kena tukar...
aku duit pon xd =_=

whitecappuccino berkata...

tengok gak tadi tapi Thailand mmng hebat la..