SPM. . .add math??


Haha~ aku dengar esok budak2 SPm akan hadapi Add Math. Kan? Adik aku kan SPM. Tapi dia rilex je, hebat kot? Hehe~ aku ingat lagi dulu aku punya SPM, aku gila2 struggle Math je. Subjek lain aku baca ala kadar je, masa jawab muka kena konfiden. Haha~ orang lain tensen je tengok aku tenang. Dalam hati siapa tahukan?

Aku ingat lagi, add math masa SPM aku dulu. Pengawas kata mula je, aku masih lagi tengok2 orang. Lepas tu pengawas datang pada aku dan tanya kenapa tak jawab. Aku tunjuk pada dia "Shhh~" Lepas tu dia pergi. Aku pun buka dan tengok soalan. Tengok je pun sebab aku tak faham. Tapi tak tulis apa2 nanti orang kata apa pula, jadi aku pun salin soalan je. Lepas tu, aku tutup dan ikat kertas soalan. Aku tunggu sampai masa habis. Nak keluar awal pun tak tahu nak buat apa. Haha~

Anda ada tak pengalaman nakal2 atau jahat2 atau apa2 je masa tahun akhir di sekolah menengah? Buatkan satu entry boleh? Kita kongsi sama2. Tinggalkan link dalam entry aku atau shoutbox. Hehe~

4 ulasan:

afiqah berkata...

kau nie. rugi je kan. add math? best :) aku suka. haha. nnti aku buat entry okay.

nama.aku.lynn berkata...

plg berat nak absorbbb dlu subjek addmath laaa..tp aku minat math..
kalau math mode tu,no problem..
tp,bab add math je habukk pon tadaa..
f4 aku lulus 2/3 kali je..yg lain lingkup..
tp,f5 da nmpk la hasil..mcm best je kann..
spm pnye btol..alhamdulillah dpt A!=)

░♥si lampu neon♥░ berkata...

TAK SUKE ADD MATH..HAHAH

afiqah berkata...

kau nie. rugi je kan. add math? best :) aku suka. haha. nnti aku buat entry okay.