Gembira Hatiku.

Ah, aku tak tahu kenapa aku seronok bila ada orang minta aku buat sesuatu. Walhal aku bukan dapat bayaran pun. Haha... Tapi bila difikir2kan balik memang aku suka membantu orang. Eh...bukan2...bukan aku nak bangga diri...bukan. Aku cakap perkara yang betul, aku rasa puas dan tenang bila dapat buat sesuatu untuk orang. Walau kadang2 aku memang sebenarnya tak dapat apa2 dari pertolongan tu pada mata orang lain. Ah! Yang penting aku gembira. Kan? Kan?


Kepada ms. ry dan ms. bella, yang meminta aku buatkan design HEADER untuk blog mereka, "sabar ye, aku sedang usahakan ni."


  • Kepada yang lain, jika mahu aku bantu kamu untuk membuat Blogger Header, boleh je. Sekarang aku tengah free dan aku belum rajin nak mintak bayaran. So, roger me okay? 
9's Business Card

10 ulasan:

Nur berkata...

wow menarik..blehla tlg buatkan jgak eh...lalalla

Syazwana berkata...

wah rajennye!!
tolong study untuk saye boley??
xD

efa berkata...

eh bleh tolong la ni erk sya buat header :)header sya tak cntik hahaha....

sembil9n berkata...

@syazwana...ahahaa tolong study xboleh la ...sy pemalas nk study :P

@efa.... saye boleh bantu ;)

efa berkata...

waah...ya ka?ada ym?leh bincang situ :)

sembil9n berkata...

mmg klw nk bncg ... n pghntrn kat email ;)

YOUsoF berkata...

Teruskan kegembiraan itu kawan.. ;D

sembil9n berkata...

baiklah...kugembira... HAHAHA~

sembil9n berkata...

mmg klw nk bncg ... n pghntrn kat email ;)

sembil9n berkata...

baiklah...kugembira... HAHAHA~