Percubaan pertama dengan Windows Live Writer!

Wah! Gila menarik lah. Thanks to BA sebab bagitahu info tentang benda ni. Walau tak ada internet lepas ni, aku akan bersemangat sebab dapat buat juga entry. Anda tahu ke belum tentang Windows Live Writer ni? Gunanya adalah untuk kita membuat entry dengan lebih cepat dan pantas dan efficient. Haha~ bagaimana rupa dia? Ni aku printscreen jap.

buang

Ha~ nampak dah? Kita boleh direct type dan siap preview lagi. Haha~ aku tak tahu lah kalau tak ada internet jadi macammana kan. Tapi inilah yang aku nampak sekarang. Aku rasa macam cool je. Apa? Mana nak download? Ni, tekan sini.Nanti sampailah websitenya, dan tunggu lah sampai habis download. Lepas tu anda install je. Dah install, ikut lah satu2 yang dia nak. Tapi tak perlu layan Window Live Messenger tu kalau keluar. Kalau anda nak gunakannya okay lah, tapi aku malas. Haha~

Jadi lepas ini, anda tak ada alasan tak boleh nak update blog sebab tak ada internet lah, apalah ye. Hehe~ sebab benda ni boleh di save dulu dan publish kemudian. Jadi, teruslah aktif ye, aku akan BW ke blog anda.

6 ulasan:

MissAinia berkata...

ainia dh guna dh benda ni. best wooo :D

http://cakapcakapain.blogspot.com

azwa_amani berkata...

eh 9...tq 4 sharing this ek...huhuhuh.amani download skang..hikhikhik...:)

miya berkata...

wahhh... cepatnya guna. smlm sy download dah. Punya lama nak instal... terpaksa pangkah dulu. hahaha... kejap lagi lepas back up files br install semula. Huhuuu... tapi, best ea? Tak sabarnya...

entri baru:
Noh Hujan kurang ajar?

Cik Eka Katsumi berkata...

a ah eka pon ade download semalam...
sempat post 2 en3..pastu td tbe2 tgk dah ilang wlw....ni download balik wl 2011..lagi bes dorg kate

Cik Eka Katsumi berkata...

a ah eka pon ade download semalam...
sempat post 2 en3..pastu td tbe2 tgk dah ilang wlw....ni download balik wl 2011..lagi bes dorg kate

MissAinia berkata...

ainia dh guna dh benda ni. best wooo :D

http://cakapcakapain.blogspot.com