Button Shout dari sembil9n.com

eklan

Assalamualaikum semua! Terima kasih sebab singgah ke blog tak seberapa ni. Aku minta maaf jika 2-3 hari ni blog ni kurang memuaskan servisnya. Aku sedang berusaha nak profesionalkan appearance blog aku, tapi tak reti lah. Menyampah aku. Tapi aku berjaya membetulkan beberapa error yang aku jumpa. Ada error lagi, sila khabar ye. Hehe~

Okay~ Aku nak kongsi lagi button yang aku ngada2 buat. Sebab apa aku buat? Sebab selalunya ada je orang tanya aku macam mana nak buat. Dan ada juga orang macam si Eman ni minta aku buatkan. Hehe~ Jadi apa aku nak kongsi kali ni? Terjah jom~

janganXjerit

Tu dia perkataan kita pada kali ni. Haha~ Aku tak ada ide sebenarnya, jadi lepas ni. Silalah bagi aku idea untuk aku buatkan button2 seperti ini. Tak kisah lah anda nak perkataan apa pun. Janji jangan lucah2 ye. Aku tidak gemar itu~

janganXjerit-1

Sesiapa nak ini, linknya adalah:

http://img141.imageshack.us/img141/7840/janganxjerit1.png

 

janganXjerit-2

Sesiapa nak ini, linknya adalah:

http://img573.imageshack.us/img573/7564/janganxjerit2.png

 

janganXjerit-3

Sesiapa nak ini, linknya adalah:

http://img23.imageshack.us/img23/1086/janganxjerit3.png

 

 

Okay, itu sahaja setakat ni. Terima kasih. Ada cadangan atau permintaan, silalah tinggalkan komen anda di ruangan komen. Hehe~

2 ulasan:

mia.lia berkata...

skli btul2 org xjrit.hehe

Miss dorayAki berkata...

9! aki amek janganxjerit tu satu ek. psang kat blog. huhu~