Segmen dari abangzam.com: Weh! Aku Poyo Bila Aku...

Aku poyo? Heh~ Aku bukan nak kereklahkan tapi hakikatnya aku tak poyo. Aku nampak poyo ke bagi anda semua? Tak kan? Aku tahu anda suka dengan blog aku, dan aku sangat2sangat YAKIN anda semua suka blog aku. Lagi2 dengan entry2 aku, tips2 aku, dan kadang2 video2 yang aku kongsi, aku tahu semua suka. Heh~ Bukan nak berlagaklahkan, bagi aku segmen abangzam.com ni langsung tak kena pada aku sebab aku tak poyo. Kan? Haha~ Jadi kepada Abang Zam, maaf lah ye. Aku tak poyo. 

Tapi, kat siapa2 yang nak join Segmen Weh! Aku Poyo Bila Aku ... ni boleh ke blog beliau dengan klik banner tersebut. Haha~ Ni segmen suka2 je. Tak ada hadiah ke apa2 ke. Aku pun suka2 je nak join. Sebab sekali lagi aku nak bagitahu yang aku tak poyo. Tolong percaya okay?


Chill lah , week end kot !


P/s: Haha~ Aku poyo bila aku kata aku tak poyo. Hehe~ Jangan marah!

2 ulasan:

aQimie Ceplos berkata...

HAHAHAHAHA !! betol la der, ko tak poyo. tp kau poyos .. ehehe
thanks singgah ^^

ka bang berkata...

Apa makna poyo tu ye