Segmen Mas Zone : Kami Blogger Baru !

Ini adalah entry mengenai sokongan terhadap segmen rakan blogger ni. Jika tak minat nak baca ni boleh ke entry sebelum ni iaitu: Ikut-ikut jadi ikutan.

Tersebut adalah banner yang di peruntukan oleh blog www.masahmadsafwan.com dalam segmen beliau yang ingin memperkenalkan blogger2 baru. Aku tabik dengan budak ni sebab dia baru lagi dari aku dan gila2 cepat UP. Kadang2 rasa nak sekeh2 kepala dia sebab cepat sangat UP, tapi nak buat macam mana kan? Rezeki orang tak sama. 

Aku bukan sebenar2 nak join segmen ni sangat pun (poyo). Tapi aku sebenarnya nak menyokong tindakan beliau ni. Aku dari hari ke hari tengok makin bagus budak ni punya blog. Jadi aku sangat menyokong lah apa2 yang beliau buat kecuali ke arah kejahatan. 

Aku baru  blog dalam bulan 11 tahun lepas, tapi tak sampai2 tahap beliau. Orang kata aku tak peramah. Maaf lah, aku ni malas nak chat kat FB melainkan mustahak je. Dekat grup pun dah kurang, sebab sekarang dah menumpu pada sesuatu yang aku tak tahu apa. Lala~

Blog aku berkonsepkan asalnya sekadar pandangan melalui penulisan. Tapi sekarang aku nak buat banyak2 makhluk hijau ni. Sebab sekarang tengah practice2 untuk buat animation pendek. Serabut rupanya buat animasi ni ye. Macam manalah mereka buat Upin-Ipin agaknya.

Dan sekarang aku nak tag secara RANDOM je, iaitu:

Haha~ Aku tak kenal mereka, petik je kat shout aku tu.
Okay! Selamat berblogging!!

4 ulasan:

unaaaa berkata...

time kasih

Ini Kisah Tia berkata...

Tia pun baru sebulan berblog tau ..

Susahnya Si Kacak dan Cantik

atien berkata...

good luck buat makhluk hijau tu..hehe..
btw, tengs tag..:)

Lin Arfazlin berkata...

singgah dari blog mas :)
follow awak ;)