Apa kau buat harini? (Aktiviti manusia kini)

Apa kejadahnya kau berdiri kat situ? Oh, entry baru ye? Kali ni aku blur sikit nak tulis apa lah. Emm... Jadi aku nak tanya kau dan anda je lah. Boleh? 

Boleh tak boleh aku nak tanya juga, dan harap di jawab lah. Hahaha~
Okay, soalanya: Apa kau buat harini?

Mulakan dari bangun pagi hingga ke tidur malam. 




Okay, skip pasal anda online tu. Pergi ke sebelah malam. 

...err...okay, skip sampai kau tak online!!
Okay! Cukup lah aku tak nak tau apa kau buat lagi. Kan ke senang kau cakap kau online sepanjang hari.

Aduhai...bila dunia maya menguasai dunia nyata. Adakah anda juga macam makhluk hijau ni?? Jika ye, agak2 aku nak tanya lah. Apa anda dapat bila online semata2? Atau anda ada aktiviti yang berfaedah ketika online? Kongsi2 lah sikit. Hehe~ 

3 ulasan:

NurAmal berkata...

sumpah kelakar.. :P

Abang Zam berkata...

aku kalau online selalu aku dapat lah ilmu sikit2..bukan baca bahan bacaan kosong je

haha..ok..aku poyo

Izz berkata...

haha. zaman teknologi kan sekarang..