Apa lelaki buat ketika keluar date?

Ha~ Sebelum mula entry, aku nak bagithu. Ada pula rakan aku tanya, apa kaum hawa buat sebelum keluar date?
Klik untuk ke blog beliau.
Yang itu, aku sendiri tak pasti. Sebab aku rasa, dari yang aku tahu. Wanita jalani kehidupan macam biasa je, sebelum keluar date. Masak, mengemas, tolong mak, tonton tv, baca novel, online, sms, dll. Kalau salah, sorry lah. Sebab aku bukan wanita. Hehe~

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Okay, balik pada cerita asal. Susulan dari Apa lelaki buat sebelum keluar date? Kau~! Apa kau buat masa dating hah? Tertanya pula aku apa lelaki buat ketika keluar date? Anda nak tahu juga tak? Jom tanya makhluk hijau ni.
Sediakan bunga untuk jumpa si dia (batuk2). Romantik lah kononnya tu kan? Haha~ Beli ikut kemampuan ye. Kalau tak berapa nak mampu fikir2kan dulu. Lagi2 jika naik...
Menaiki bas awal sebab takut terlewat sampai ke tempat yang dijanjikan. Sebab kena ambil kira setiap perjalanan bas tu berapa lama untuk sampai. 

Bila dah sampai...

...tunggu di tempat dijanjikan. Tidak merungut bila dia lambat atau date tu tak se~happy yang diminta. Hehe~

Bila dia dah sampai, apa lagi berdating.
Bagi bunga atau buat kejutan.
Err...window shopping. Haha~
Tonton wayang dah semestinya. Kecuali tak ada cerita best.
Lepas tu pergi makan. Siap bersuap2 lagi. Haha~
Hahaha~ Kali ni shopping pula. Ikutkan sahaja lah. Yang penting dapat luangkan masa dengan dia. Hehe~

Dan bila dah balik. 
Hehe~ Tidur awal juga kerana dah kepenatan. Apa yang penting dia happy. Tak gitu?

Err...ke tak? Ntah lah... Lalala~


Pengumuman: Nak tak beli t-shirt makhluk hijau ni? Klik sini.

8 ulasan:

Cik Miera berkata...

haha.. xpenah lak dapat bunga tyme date.. huhu.. teringin lak

Abang Zam berkata...

ahahaha..ok ok
aku pun buat macam tu

, azyin , berkata...

tu pasai...xpernah lagi kua date dapat munge...huhuhu bile dh jumpe die, nak shopping brg pon smpai lupe,,,hoho~~

lost kitty berkata...

kartun tu comel. hang buat sendiri kan?

Miss Anis berkata...

oh cm 2 ek laki buat ketika kuar date...huhuhu

suha berkata...

macam tak caye je ngn segala penceritaan

Shag Yahaya berkata...

pergh. untung dpt makhluk hijau tu. haha :D

cik azeya berkata...

esok nak g dating. yeah. tapi tak de lah sampai bagi bunge. tak penah buat pon. haha.