Ada satu blogger tu kan. . .


(klik gambar utk ke blog berkenaan)



Okay, sebelum si Makhluk Hijau ni melalut. Baik aku mencelah cepat. Hehe~ Sebenarnya, macam yang anda lihat tu. Si Aiman ni mempromotekan blog aku ni kat blog dia.

Aku terkesan benda ni bila tengok 'traffic resource' aku ade datang dari blog beliau. Jadi aku terjah lah. Tajuk tu macam berbaur negatif je....

Bukan gentar ke apa. Aku terima je pandangan baik buruk dari sesiapa. Sesiapa pun boleh kritik. Aku alu2kan. Hehe~ Tapi bila aku tengok sekali dia tak kritik lah pula. 

Apa2 pun terima kasih lah ye Aiman. Terus2kan lah dengan blog Apa Kata Aiman tu ye. Menarik dah tu~ tak tipu! Dulu aku pun mula macam tu. Tak percaya, sila check entry dulu2.

Apa2 pun, kepada yang lain. Sila lah pergi terjah blog Apa Kata Aiman ni. Mesti anda terkejut. Lagi2 dia ni suka sangat reveal blog orang. Mana tahu sangkut blog anda kan?

P/s: Ni entry di kala aku keletihan bekerja. Maaf jika macam tak bagus je ye. Tapi ni pernah jadi satu agenda aku dimana aku terfikir nak buat segmen khas untuk reveal blog orang lain yang aku rasa berpotensi. Hehe~ Tapi tunggu la aku larat.

8 ulasan:

haikalblank berkata...

haha minggu ni ramai orang promote cara nih...:D

officially19 berkata...

ina baru first time datang sini.erm,makhluk hijau tu comel la.hehe.

Wanie Affandi berkata...

hehehe..ingat kan betul2 ada orang nak cari gado...

dila bahar berkata...

blog ko memang best.

saiazuan berkata...

ak bru prasn blog ni.. unik ngan binatng ijau ni... nice one..

fairuz berkata...

hai aiman. aiman tak kesah. ekekee >.<

Arif Aiman berkata...

speechless... speechless.. ahaaaa ...

wahai tuan punya sembi9n.com dan tuan punya makhluk ijau yang aku jelez dengan kecumelan nate tuh.. ahaaa..

thanx! got no vocabulary left to express how i feel.. ahaaa.. sja ngada nk ber-english :p

maceh yee.. aku share je blog kau, lnsung tak review rsanya..

kau, review terus.. huaaa.. maceh~

mesti penat buat makhluk ijau comel tuh.. adei >.<''

Aujinz berkata...

Kena review dek orang adalah sangat best..sebab trapik masuk mcm aca konsert kpop..koh koh koh