Melukis Doodle?








Okay, aku potong disini dulu. Hehe~ Aku baru je ajar si Makhluk Hijau ni melukis. Tengok, dia dah boleh buat dah. Ala...cuma lukis doodle je. Jika anda tahu lukis 'orang lidi', semestinya anda reti buat doodel ni. 

Kalau anda betul2 berminat nak conteng2 atau nama lain yang anda tahu; doodle ni. Anda perlu mula dengan conteng2 di kertas dulu. Banyak2kan lukis bulatan dan orang lidi.

Lepas tu 'upgrade'kan orang lidi berkenaan mungkin dengan tambah isi supaya jadi gemuk ke. Hehe~ ikut anda lah. 

Menconteng ni tak semestinya kena reti melukis. 


7 ulasan:

AesyaZealous berkata...

yeahh update jugak..sunyi je before ni..

Abu Huzaifah berkata...

kau ni memang kreatif lah.. :)

Muhd Fadil berkata...

wahhhhh.. pandai la kau nih.

Syaz Wanie Affandi berkata...

lame tunggu makhluk hijau ni membebel..hheheh

cx's berkata...

love this quote > Menconteng ni tak semestinya kena reti melukis

d_LA berkata...

perghhh..sng giler tgk ko lukis..cun ahhh

Aujinz berkata...

Doodle nie tak silap aku maksud dia memainkan garisann.. hentam jer walopon x tau lukis...koh koh koh