Cara buat orang sakit hati.

Kentut bertubi-tubi di sebelah orang. Lebih2 lagi dalam lif.


Berhenti di traffic-light lama2 walau sudah 2 kali lampu hijau.

Pasang lagu sekuat hati dan menari ala2 K-Pop pada jam 2 pagi.

Hack profil orang lain untuk cari aib orang lain dan sebarkan.
Sampaikan berita kecemasan dengan nada selamba tampa rasa simpati.

Itu adalah beberapa perkara yang terlintas kat kepala aku masa aku buat entry ni. Nanti kalau aku nak tambah (kot) aku tambah kat entry yang lain pula. Ye? 

Sila jangan buat orang lain sakit hati, apa lagi susah hati. Melainkan nak makan kaki. . .


8 ulasan:

Arif Aiman berkata...

yg hack profile2 tuh mmg girl2 eh.. haha! dunia si makhluk ijau tu smart doh.. haha!

Syaz Wanie Affandi berkata...

haha..tak baek sungguh....>,<

merahitujambu berkata...

wah..llukisan terbaik..kreatif..kutuk sapa haaaa

haikalblank berkata...

HAHA kentut tanpa henti..jangan sampai tercirit sudah..kah3..

purpleyellow berkata...

TerbaiKKK lah..yang bawah tu skali...pnh tbuat dgn tak sengaja..x tahu mcm mane nk turut sedih sekali

Aujinz berkata...

Itu adalah kejammm.. hahahahaha

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata...

haha` kentut bertubi2 tu takleh lah.. =P
lame tak skodeng sini....makin comey doodlenye.

Emmet berkata...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D